Com. Ciumani, România

Pensiunea Borsika

Stimate vizitator! Veți găsi pensiunea noastră în stil familial în partea de sud-vest a Depresiunii Gheorgheni, la 200 m de centrul orașului Gheorgheni.

Istoria pensiunii Borsika

Clădirea pensiunii a fost construită în 1929 de bogatul Mihály Borsos și de soția sa Róza Erős Proprietatea a fost deținută continuu de familia Borsos până în 2005, ultimul proprietar al clădirii a fost Mihály Borsos, nepotul proprietarului. Numele pensiunii se referă la soiul de ienupăr de conifere numit borsika și, de asemenea, amintește numele de familie al proprietarilor anteriori al proprietății.
Clădirea a fost renovată și extinsă între anii 2006 și 2008. După renovare clădirea a început să funcţioneze ca Pensiune și Restaurant Borsika. După predare, șura de evenimente din curtea din spate a fost construit între iunie și august 2008. Am încercat să păstrăm forma originală a clădirii, imaginea curții prospere a satului, în același timp pentru a crea o atmosferă familială pentru oaspeții care ne vizitează.

Servicii

Restaurant

Pensiune

Șură evenimente

Filegorie

Servicii

Restaurant

Are 40 de locuri.

În oferta noastră nu lipsesc specialitățile locale, precum supa pojéka de la Csomafalva, sarmalele, mămăligă cu brânză etc.

Servicii

Pensiune

La etajul pensiunii sunt 7 camere (2,3 și 4 paturi) cu baie proprie.

Oaspeții noștrii se pot odihni într-un mediu liniștit, în același timp unitatea de cazare este aproape de centrul comunei, multe destinații pot fi ușor accesate de aici.

Servicii

Șura de evenimente

Poate găzdui 220 de persoane, oferă un loc plăcut și confortabil pentru orice fel de eveniment (botezuri, nunți, conferințe, întâlniri de companie etc.).

Datorită așezării meselor, spațiul liber rămas în mijloc poate fi transformat într-un ring de dans deosebit de confortabil, totul depinde de buna dispoziție a oaspeților noștri.

Servicii

Filegoria

Dacă oaspetele nostru vrea să guste mâncarea noastră tradițională în aer liber, atunci poate folosi terasa de vară.

Aici pe terasa pot fi organizate și evenimente mai mici !